Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
    Ще го видя това копче и после ще го мисля
    Оправих го. Искам да блогадаря на tonov, че ме подсети да провера това копче lock

Comment

• Абе момци , тъй като има една малка Ланча с прозорци отзад като на 145 , които са ЕЛ. ми се върти една работа в главата ...
      Да намеря по моргите такава и да и взема машинките за странично отваряне и да ги вградя в 145 ... дали ще стане ?
      145 1.6 ТС '97 ех.
      145 1.9 JTD '00
      307 CC 2.0 '04

Comment

• То май ше е по-трудно намирането, отколкото вграждането Ланча ипсилон със задни ел стъкла - само съм чувал че има такова животно.
        Няма невъзможни неща, нали знаеш.
        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

• ДА !
          Ако се вземат машинките с копчетата и кабеляците мисля ще стане
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

• Гумените копчета на волана за клаксона свалят ли се?
            Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
            За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

• Привет на всички!За да не отварям нова тема,реших да попитам тук!Днес след края на работния ден си паля колата за да се прибирам!Забелязах че колата взе да прекъсва а оборотите-нестабилни.опитах да форсирам,но неможах да вдигна повече от 3500-4000 оборота.натискам педала,но няма никой. Изгасих мотора и запалих отново.колата работеше без проблем........та от какво мойе да е това нещо.Поздрави
              alfa romeo 145 1.6

Comment

• Ако пак го направи ще го мислим...принципно това са симптоми на МАФ, освен това може от свещи и кабели да е.
                156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                  Ако пак го направи ще го мислим...принципно това са симптоми на МАФ, освен това може от свещи и кабели да е.
                  там е работата че не е за първи път.
                  alfa romeo 145 1.6

Comment

• Първоначално публикувано от vanko Покажи съобщение
                    там е работата че не е за първи път.
                    Ми почваш от свещите, кабелите и после въздушен, ГОРИВЕН филтър, ако имаш, после МАФ и вече нататък засега ми се изчерпват идеите....

OEM & Ventura Garage
                    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Колеги, някой да е сипвал Motul 4100 15W50 на TS 16V? Понеже аз си я понастъпвам често...

За да не е спам да кажа че вчера махнах резонаторната кутия, което е преди въздушния филтър и честно казано в комбинация с K&N-чето и махнатия катализатор колата тръгна малко по-добре и оборотите се стрелкат доста бързичко вече!
                      Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                      Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                      BMW 328i

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                        Ми почваш от свещите, кабелите и после въздушен, ГОРИВЕН филтър, ако имаш, после МАФ и вече нататък засега ми се изчерпват идеите....
                        днес ми направи същия проблем,мн се изнервих!утре сте сложа старите свещи-NGK !дано има ефект
                        alfa romeo 145 1.6

Comment

• Искам да помоля по запознатите колеги да кажат от кой бензинов двигател алтернатора ще пасне за моя 1.9 тд,защото във форума няма един дизел на части.Моят ,с който купих колата не е оригиналния и като запаля чека не угася докато не подам газ.Досега не ми беше проблем,но след като оправих климатика имам проблем.Вчера покарах с включен климатик 2-3 км и като я изгасих не можах да запаля.

Comment

• aз имам от Делта тдс, трябва да са еднакви, писал съм ти лс

OEM & Ventura Garage

Comment

• Първоначално публикувано от н.неделчев Покажи съобщение
                              Искам да помоля по запознатите колеги да кажат от кой бензинов двигател алтернатора ще пасне за моя 1.9 тд,защото във форума няма един дизел на части.Моят ,с който купих колата не е оригиналния и като запаля чека не угася докато не подам газ.Досега не ми беше проблем,но след като оправих климатика имам проблем.Вчера покарах с включен климатик 2-3 км и като я изгасих не можах да запаля.

Имам същия проблем като теб. Алфа 145 1.9 ТД.Като запаля и свети лампата и чак като подам малко газ се оправя.

Имаш ли представа защо го прави??

Comment

• Първоначално публикувано от infineon Покажи съобщение
                                Имам същия проблем като теб. Алфа 145 1.9 ТД.Като запаля и свети лампата и чак като подам малко газ се оправя.

Имаш ли представа защо го прави??
                                И аз съм в този клуб с 146тд

Comment

Working...
                                X