If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе момци , тъй като има една малка Ланча с прозорци отзад като на 145 , които са ЕЛ. ми се върти една работа в главата ...
Да намеря по моргите такава и да и взема машинките за странично отваряне и да ги вградя в 145 ... дали ще стане ?
То май ше е по-трудно намирането, отколкото вграждането Ланча ипсилон със задни ел стъкла - само съм чувал че има такова животно.
Няма невъзможни неща, нали знаеш.
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Привет на всички!За да не отварям нова тема,реших да попитам тук!Днес след края на работния ден си паля колата за да се прибирам!Забелязах че колата взе да прекъсва а оборотите-нестабилни.опитах да форсирам,но неможах да вдигна повече от 3500-4000 оборота.натискам педала,но няма никой. Изгасих мотора и запалих отново.колата работеше без проблем........та от какво мойе да е това нещо.Поздрави
Колеги, някой да е сипвал Motul 4100 15W50 на TS 16V? Понеже аз си я понастъпвам често...
За да не е спам да кажа че вчера махнах резонаторната кутия, което е преди въздушния филтър и честно казано в комбинация с K&N-чето и махнатия катализатор колата тръгна малко по-добре и оборотите се стрелкат доста бързичко вече!
Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Искам да помоля по запознатите колеги да кажат от кой бензинов двигател алтернатора ще пасне за моя 1.9 тд,защото във форума няма един дизел на части.Моят ,с който купих колата не е оригиналния и като запаля чека не угася докато не подам газ.Досега не ми беше проблем,но след като оправих климатика имам проблем.Вчера покарах с включен климатик 2-3 км и като я изгасих не можах да запаля.
Искам да помоля по запознатите колеги да кажат от кой бензинов двигател алтернатора ще пасне за моя 1.9 тд,защото във форума няма един дизел на части.Моят ,с който купих колата не е оригиналния и като запаля чека не угася докато не подам газ.Досега не ми беше проблем,но след като оправих климатика имам проблем.Вчера покарах с включен климатик 2-3 км и като я изгасих не можах да запаля.
Имам същия проблем като теб. Алфа 145 1.9 ТД.Като запаля и свети лампата и чак като подам малко газ се оправя.
Comment